design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

EVI: ECLECT VISION INTERNATIONAL

ECLECT(IC)

Staat voor Eclectisch (Grieks; eklektikos) wat betekent, het beste uitkiezend.

Hiermee wil ik aangeven dat ik constant op zoek ben naar nieuwe en betere methodieken uit diverse denkvormen, werkwijzen, stijlen, motieven en systemen om mijn klanten te ondersteunen in hun groeiproces. Sommige mensen hebben genoeg aan één methode om hem/haar te ondersteunen en andere hebben meerdere gereedschappen nodig om tot een goed resultaat te komen.

VISION 

Vision, staat voor visie, wijze van zien of bijzonder inzicht 

Mijn visie is om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, ongeacht cultuur, geloofsovertuiging of aard, te ondersteunen in hun persoonlijke groei op een manier die bij hun past en waar ze zich op hun gemak bij voelen. Zodoende hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. 

INTERNATIONAL 

Mijn streven is om niet te kijken naar grenzen maar naar eindeloze mogelijkheden. 

Het doel is om wereldwijd op de gekozen manier bezig te zijn met mensen te ondersteunen in het beter omgaan met hun leven en persoonlijke groei. Zodoende hoop ik ook mensen uit verschillende culturen op een positieve manier met elkaar in verbinding te brengen.

ANDERE BETEKENIS EVI:

ECLECTIC VIEWPOINTS INTEGRATION

Dit is de tweede betekenis die ik graag verbind aan de naam EVI.

Een goede integratie van de beste gezichtspunten in de wereld, kan leiden tot methodieken die een veel beter resultaat kunnen bieden, holistisch gezien, dan een enkele toepassing. Ik streef naar het beste van het beste aangepast aan de wensen van u als klant.