design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

Luigi Kwas

LuigTaiwanknip1

EVI Consultant, Trainer en Managing Director

Luigi Kwas heeft EVI Consulting opgericht op 1 februari 2007 te Haarlem, met als doel om op een commercieel aantrekkelijke manier ondersteuning, begeleiding en training te bieden aan particulieren, het bedrijfsleven of de sportwereld. Zijn werkwijze is persoonsgericht en hij hanteert een hoge ethische standaard. Hij is oorspronkelijk afgestudeerd Vliegtuigbouwkundig Ingenieur en Commercieel Informaticus en heeft meer dan 15 jaar gewerkt als salesengineer en projectcoördinator bij diverse bedrijven in de industriële branche. Al heel jong stond hij open voor het idee van persoonlijke groei en de integratie van lichaam, verstand en geest. Met zijn technische achtergrond had hij daar een wetenschappelijke kijk op. Daardoor kon hij het kaf van het koren scheiden en de effectiviteit van de toegepaste methodieken op dat vlak verbeteren. Hij ontwikkelde een meer eclectische kijk en aanpak van het leven en hanteert dat nu ook als zijn werk- en levensfilosofie.

Visie van Eclect Vision International
Met de oprichting van EVI Consulting en de E.V.I. M.A.S,T.E.R.S. Club, hoopt hij te kunnen bijdragen aan de verbetering van leef- & werksfeer, bestrijding van ziekteverzuim, promotie van sport & bewegingsleer en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling van zijn klanten. Daarvoor heeft hij 3 unieke concepten ontwikkeld; het EVI Personal Development Concept, het EVI Business Development Concept en het EVI M.A.S,T.E.R. programma, welke in de nabije toekomst het verschil zullen gaan uitmaken t.o.v. bestaande toepassingen.

EVI Personal Development
Afgelopen 30 jaar heeft hij veel onderzoek, studies en ervaring opgedaan op het gebied van lichaams-, energie-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel werk. Daarmee heeft hij een effectief concept ontwikkeld om het beste van deze aspecten naar buiten te brengen met tot nu toe positieve resultaten. Hij gaat hier graag verder op in tijdens intakegesprekken of lezingen.

Ondertussen heeft hij de volgende opleidingen afgerond om zijn kennis te verbreden:

-Bachelor/Master in Stress Management, Counseling & Coaching bij Psychodidact te Venlo + Den Bosch;
-Mastercoach NLP (Neuro-Linguïstisch-Programmeren) bij SETH te Den Haag;

-Consultant Sociaal Panorama bij The International Laboratory for Mental Space Research te Nijmegen;
-Therapeutic Counsellor bij Multi Genius Technologies te Duitsland;
-Energy Coach bij AFN;
-BUQI Medisch Qigong Therapeut bij BUQI Institute International;
-Feng Shui consultant bij R.D. Chin via Kushi Instituut te Amsterdam;
-Feng Shui practitioner bij BUQI Institute International te belgie;
-Sportmassage bij Kollaart te Haarlem (hij is lid van het NGS);
-Power Vinyasa Yoga leraar bij AFN Yoga Moves te Utrecht;
-Raja Yoga lerarenopleiding bij Raja Yoga Institute te Ilpendam;
-Transpersonal Counselling bij Multi Genius Technologies te Duitsland;
-Advanced Casemanagement / Reintegratieconsultant bij SETH te Maarn;
-Advanced Jobcoach bij SETH Academie te Maarn;
-Advanced Medical Qigong bij Shenzou University te Amsterdam.
-HBO Westerse Medische Basis (CPION/SHO) bij Qing-bai te Nijmegen
-HBO Psychologische Basiskennis (CPION/SHO) bij BivT te Beverwijk

Sportachtergrond als basis van zijn EVI M.A.S.T.E.R. programma
Hij beoefende verschillende sporten waaronder badminton, honkbal en softbal op hoog niveau en oosterse gevechtskunsten. In de jaren tachtig besloot hij fanatiek zich verder te verdiepen in oosterse krijgskunsten. Hij begon met de Japanse Ninpo Bujutsu en voegde al snel Taijiquan aan toe, nadat hij geïntroduceerd werd aan grootmeester Tang Wei. Hij was erg gefascineerd door de mystieke waarden van het oosten en het idee van (innerlijke) kracht. Vanaf dat moment liep het storm. Grootmeester Dr. Shen Hongxun kwam snel daarna op zijn pad en verraste hem met zijn kwaliteiten op energetisch niveau en zijn enorme kennis. Luigi heeft een groot deel van zijn hedendaagse niveau in oosterse krijgskunsten, Qigong en gezondheidsmanagement te danken aan het systeem van Dr. Shen Hongxun. Hij specialiseerde zich in het gehele curriculum, waaronder vooral de Taijiwuxigong, Nanpai Taiji en BUQI Medisch Qigong Therapie.

In 1996 richtte hij samen met zijn Xingyi- en Sanshou-meester, Zhao Qiu Rong, de Jing Wu Kung Fu school en de Nederlandse Chin Woo Stichting en heeft daar 8 jaar lang zijn medewerking aan verleend als hoofdassistent en bestuurslid. Tegenwoordig traint hij nog steeds bij meesters Tang Wei, BUQI Institute International en Masters Club Zhen Wu Taiwan. Bij elkaar doet hij al meer dan 45 jaar non-stop aan sport waarbij hij naast bovengenoemde sporten ook zich bezig hield met Transcedente Meditatie, Tibetaans Boeddhisme, Therapeutisch stretching, Raja Yoga en Esoterische wetenschappen. Hij is een erkend leraar in het gehele curriculum van zijn M.A.S.T.E.R., Body & Mind programma.