design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

EVI Transpersonal Counseling

dreamstime_xs_31564166

De weg naar oneindigheid 

Het doel van Transpersonal Counseling is om u te helpen bij uw persoonlijke ontwikkeling op geestelijk niveau.

U leert uw innerlijke egoïstische conditioneringen te doorzien en los te laten. Deze egoïstische conditioneringen maken uw geest vaak onrustig. Door ze los te laten ontstaat er een gerichtheid op het bewustzijn zelf en een integratie van de kennis van Zelfrealisatie. Dit heet Zelfactualisatie.

Zelfactualisatie is een term uit de humanistische psychologie die wijst op het verschijnsel dat mensen zich graag verder willen ontwikkelen dan de basisbehoeften die voorkomen in de piramide van Maslow. Hierdoor kunnen de lichamelijke essenties zoals innerlijke kracht, soberheid, inzet, liefde en helderheid zich verder gaan ontwikkelen. Deze essenties hebben een positief effect op uw werk, relaties, financiën, gezondheid, leefwijze, wereldvisie, zelfwaardering enz.

Daarnaast bestaat het programma uit een set van geavanceerde counseling methoden gericht op het rehabiliteren van de creatieve vermogens van de geest en u als totaal persoon. U hoeft geen specifiek probleem te hebben om sessies te nemen. U kunt een heel traject volgen naar een hoger niveau van optimaal functioneren.

De Transpersonal Counseling aanpak kent 3 fasen:
Fase 1: Intake met interactieve gesprekken en assessment 
Fase 2: Transpersonal Counseling sessies
Fase 3: Nabeschouwing, Toetsing & Advies

De sessies kunnen plaatsvinden op 2 mogelijke locaties:
1. Bij u thuis of op een onderling afgesproken locatie

2. Bij Amarelo, op de Brouwersgracht 270A, 1013 HG te Amsterdam

LET OP: De sessies kunnen per uur of per pakketten van 10 uur besteld worden. Dat is voordeliger als u zeker weet dat u meer tijd nodig hebt om uw doelen te bereiken. Schaft u een pakket van 10 uur aan en betaalt u vooraf, dan krijgt u 10% korting. 

Voor de prijzen of meer info over vergoedingen of de EVI Counselor, Luigi Kwas, bekijk de rubriek “Wie is Luigi Kwas?” of neem gerust contact op via: luigikwas@gmail.com of 06-43055822.