design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

EVI Psychosociale Counseling & Therapie

praktijkfoto1

Begeleiding in harmonieuze omgeving

Psychosociale Counseling & Therapie

Dit betreft counseling vanuit de Humanistische en Psychodynamische benadering. U staat als hulpvrager centraal. U wordt gestimuleerd in het vinden van uw eigen oplossingen. Ik gebruik diverse Humanistische interventies voor dit doel zoals, Counseling volgens Egan, NLP, Sociaal Panorama, Focussing, RET, TA en Stress Management. Bij moeilijke voorvallen worden diepergaande gesprekssessies uitgevoerd en een uitgebreide diagnose (Mental Audits)  gedaan om de oorsprong van de emotionele problemen op te sporen. Deze worden vervolgens van hun negatieve spanning ontdaan. Ik help u in dit geval met aanpak van mentale of psychosomatische klachten zoals PTSS, angsten, trauma’s, fobieën, vage lichamelijke pijnen en onprettige sensaties. Ook bij chronische en moeilijk te genezen ziekten of verlies van dierbaren, kan counseling verlichting bieden. Hierbij gebruik ik psychodynamische methodieken zoals T.I.R. (Traumatic Incidents Reduction) en EMDR (Eye Movement Desensitization & Reprocessing). 

Bel gerust bij stress, moeilijke perioden of conflicten. Counseling kan verder preventief worden ingezet bij re-integratietrajecten, als ziekteverzuimpreventie, stress op werk, school of bij verbeteren van sportprestaties. 

Het doel is om u weer gezonder, energieker en gelukkiger te maken.

De werkwijze is verdeeld in drie fasen:
Fase 1: Intake, Diagnose, Problemenanalyse en Mental Audits

Fase 2: (Therapeutische) Interventies 
Fase 3: Advies, Begeleiding en nazorg, indien nodig

De sessies kunnen plaatsvinden op 2 mogelijke locaties:
1. Bij Amarelo, op de Brouwersgracht 270A, 1013 HG te Amsterdam

2. Op een onderling af te spreken locatie

Luigi Kwas is erkend door CPION en lid van RBCZ/TCZ, NFG en ISMA.

Als lid van deze beroepenverenigingen kunnen onze sessies in de meeste gevallen worden vergoed. Neem  hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar of klik op deze link NFG. voor de overzicht van zorgverzekeraars op de site van de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg.

LET OP: De sessies kunnen per uur of per pakketten van 10 uur besteld worden. Dat is voordeliger als u zeker weet dat u meer tijd nodig hebt om uw doelen te bereiken. Schaft u een pakket van 10 uur aan en betaalt u vooraf, dan krijgt u 10% korting. 

Voor de prijzen of meer info over de EVI Counselor, Luigi Kwas, bekijk de rubriek “Wie is Luigi Kwas?” of neem gerust contact op via: luigikwas@gmail.com of 06-43055822.