design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

Klik op de plaatjes voor meer informatie

 Martial Arts

 Aerobics

 Stretching/Yoga

 Taijiquan

 Energywork

 Relaxation

EVI M.A.S.T.E.R. Programma voor Body & Mind

Bovenin ziet u 6 plaatjes die elk één van de activiteiten vertegenwoordigen van ons M.A.S.T.E.R. programma. Dit programma is samengesteld uit 6 oefengebieden waaruit u kunt kiezen om aan uw conditie, rust of persoonlijke groei te werken. De systemen die wij aanbieden hebben zichzelf, in de loop der jaren en eeuwen, bewezen en zijn eenvoudig aan te leren en te beoefenen. Ze worden in hun oorspronkelijke traditionele vorm onderwezen en wij houden rekening met de capaciteiten van iedere deelnemer.

Wilt u een keuze maken, klik dan op het plaatje van het systeem waar u meer over wilt weten of wenst te beoefenen.

Hier volgt een kleine uitleg van het EVI M.A.S.T.E.R. programma.

Martial Arts
De naam staat in dit geval voor oosterse krijgskunsten uit Japan en China. U kunt kiezen voor Ninpo Bujutsu uit Japan of San Shou (Freestyle)zelfverdediging, Xing Yi Quan (wil en vorm boksen) of Wushu uit China

Aerobics
Het betreft hier intensieve cardio bewegingstrainingen, in groepsverband. Het bestaat uit een brede set aan oefeningen om uw conditie te verbeteren, gewicht te reguleren en het lichaam soepel en energiek te maken.

Stretching / Yoga
Het betreft rek en strek oefeningen, solo en in duo, om het lichaam soepel te maken.
Daarnaast worden ook lessen in Ashtanga Vinyasa Yoga georganiseerd om het lichaam te reinigen, soepel te maken, de energieën te balanceren en de geestelijke groei te bevorderen.

Taijiquan
Taijiquan is een oosterse bewegingskunst gebaseerd of zelfverdediging. Het wordt rustig, soepel en harmonieus beoefend. Ons programma kent een breed scala aan fundamentele technieken van traditionele en moderne stijlen met hun bijbehorende toepassingen.

Energiewerk
Het betreft hier oefenmethodieken om het lichaam te reinigen van ziekmakende energieën, het opnieuw te balanceren en de kracht en doorstroming te bevorderen.

Relax
Het betreft hier diverse methodieken om ontspanning van lichaam en geest te bevorderen. Hieronder vallen ontspanningstechnieken, ademhalingstechnieken, visualisaties, zittende liggende, staande en bewegende oefeningen.

Wij bieden van elk onderdeel apart wekelijkse groepslessen en workshops, waaronder  ook voor bedrijven, aan. Bel Luigi Kwas voor meer informatie: 06-43055822