design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

EVI Aërobe trainingen

Aerobics (van aëroob= zuurstof) is een verzamelnaam voor alle lichamelijke activiteiten die vrij lang en redelijk intensief worden gedaan met als doel: versterking van het hart en het vergroten van de longcapaciteit (het uithoudingsvermogen), verbeteren van de conditie en verbranding van overtollige vetten. Aërobe trainingsvormen trainen de grotere spiergroepen voortdurend, en voor een langere tijd zodat het hart, de longen en het gehele cardiovasculaire systeem beter in staat wordt gesteld om zuurstof op te nemen en te transporteren.

De EVI Aërobe trainingen bestaan uit diverse oefen-drills afkomstig uit de oosterse krijgskunsten. Naast de voordelen van een betere conditie, een sterker en atletischer lichaam, een sterke hart en vergrote longcapaciteit, werkt u ook met de fundamenten van zelfverdediging. Het verschil is dat hier meer nadruk wordt gelegd op de snelheid, duurzaamheid en souplesse van de bewegingen dan bij de gewone Martial Arts lessen.

Wij maken speciale programma’s voor indoor of outdoor trainen naar uw wensen. Het trainingsprogramma is zeer gevarieerd en gezellig.

Het programma bestaat uit een variatie van:
-warming up
-oefen-drills, sport en spel
-stretching, ademhalingstechnieken
-wandeltochten
-cool down en ontspanningstechnieken

Bent u geïnteresseerd om alleen of met een groep vrienden of collega’s een trainingsdag bij te wonen, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

De trainer Luigi Kwas is al meer dan 40 jaar beoefenaar van diverse in- en outdoor sporten op hoog niveau. Hij ziet Aërobe trainingen als een middel voor gezondheidsbevordering, prestatieverbetering en persoonlijke groei.