design BC    disclaimer


GEZOND IN LIJF EN GEEST

 

Een Eclectische aanpak voor Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling

EVI Doelgroepen

Met de activiteiten van EVI willen wij ons richten tot particulieren, bedrijven en de sportwereld.

Met particulieren wordt hier bedoeld, een ieder, ongeacht kleur, ras, geaardheid, leeftijd, voorkeuren, tekortkomingen of geloofsovertuigingen, die bezig wil zijn met zijn/haar persoonlijke doelen, het vergaren van (zelf-)kennis of het streven naar meer lichamelijke, emotionele, energetische, mentale of spirituele gezondheid, weerbaarheid of zelfontwikkeling.

Met bedrijven wordt hier bedoeld, de samenstelling van individuen (particulieren) die in een bepaalde vastgestelde organisatiestructuur een gezamenlijk streven hebben en deze ook op een gezonde, harmonieuze en effectieve manier willen realiseren. Hierbij wordt bedoeld, bedrijven die de behoefte hebben om de fysieke en mentale gezondheid van hun personeel op een hoger peil te houden, de prestaties te verbeteren en de werksfeer te optimaliseren.

Met de sportwereld wordt hier bedoeld, de beoefenaars en begeleiders in de reguliere sporten, oosterse gevechtskunsten of andere bewegingskunsten, professioneel of amateur, die ondersteuning nodig hebben in hun prestatieverbetering of bij dieper liggende emotionele problemen welke hun prestaties in de weg staan. Ook in het geval van het verbeteren van hun relatie met medespelers, begeleiders en de tegenpartij. Daarnaast richten wij ons ook tot Sportclubs, Fitness, Wellness, Health & Beauty centra enz.

Samenvatting van kenmerken van onze potentiƫle doelgroepen;
1. Behoefte hebben aan verbetering van hun leven en dat van hun naasten

2. Specifieke problemen willen oplossen
3. Nieuwsgierig en zoekend zijn naar veranderingen, betere prestaties of nieuwe uitdagingen
4. Iets willen doen aan hun conditie, gewicht, zelfvertrouwen, weerbaarheid enz.
5. Zich sociaal, fysiek, cognitief, energetisch, emotioneel, mentaal of spiritueel willen ontwikkelen